05-12-03

Godverdomme, godverdomme

Godverdomme, godverdomme, godverdomme.
 
Heb ik uren zitten zwoegen, de hele nacht door om het design aan te passen en er iets heel origineels en nieuws van te maken.
 
Is het af en plaats ik het tot mijn grote tevredenheid online en wat blijkt ?  Skynet heeft zo'n design al en het ziet er krèk hetzelfde uit als wat ik ontwikkeld heb.  Hoe is het toch maar mogelijk ?
 
Duizend spekzwoerdbekken en teringsmurfen nog aan toe.
 
Kent u dat niet een teringsmurf ?  Er zat er laatst één onder het linkervoorwiel van mijn auto. Een kleffe rotzooi dat zoiets geeft, niet te zeggen gewoon.

08:32 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Je godverdomde verdiende loon Luister eens goed hier vieze vettige teringsmurf, ik vergelijk jou met die gele slijm achter in je keel als je de avond ervoor flink hebt liggen te zuipen.
Wie ben jij om mijn intiemste geheimen nog wel zo maar publiekelijk te verspreiden? Kankerlijende schijtende kabouter keutel in de broek ja!
Stomme boer! Vies kut! Ouwe hoer! Vuil teef! Achterlijke stinkhaas!

Gepost door: Roosje | 05-12-03

Ach wat. Ach wat, jij bent toch dood.

Gepost door: kankerlijer | 05-12-03

PLOPPERDEPLOPPERDE-PUKE!!! Hoera! Roos roert weer haar groezelig smoelwerk!
Ik had al veel goesting om haar op te knopen met een vettige verhaallijn, aan de hoogste boom in de Sahara, maar nu ze buurvrouwsgewijs haar slettig come-back maakt in deze gore blog, kan het zompen terug beginnen.
De teringsmurfen zijn hier voorwielsgewijs al uitgeroeid - maar wat moeten we in godsnaam met die achterlijk-zwammende, schurftige,kneuterige,kotsverwekkende ,migraineverwekkende en debiele PLOP.
Graag enkele uitroeingstips.

Gepost door: maniak | 05-12-03

Plop uitroeien De uiteinden van zijn lichaam met een touw vastknopen aan vier bomen die op de goede afstand van mekaar staan (net te ver dus). Vervolgens opvullen met enkele kalkoenen. Daarna een stel uitgehongerde wolven in een kooi zetten. De wolven drenken in kerosine. Een zacht smeulend kampvuurtje aanleggen onder Plop.

Het eindresultaat, Plop à la wolf verderen roosteren op de barbecue. Serveren met provençaalse saus, olijven en een flinke scheut whisky.

Samson en Gert desgewenst dezelfde behandeling geven.

Gepost door: kankerlijer | 05-12-03

De commentaren zijn gesloten.