05-12-03

Oprotten !

Roosje schrijft :
 

Luister eens goed hier vieze vettige teringsmurf, ik vergelijk jou met die gele slijm achter in je keel als je de avond ervoor flink hebt liggen te zuipen.
Wie ben jij om mijn intiemste geheimen nog wel zo maar publiekelijk te verspreiden? Kankerlijende schijtende kabouter keutel in de broek ja!
Stomme boer! Vies kut! Ouwe hoer! Vuil teef! Achterlijke stinkhaas!
 
Roosje
 
Beste Roosje,
 
Wat voor een vuilbekkerij is me dat ?  De beschaving is aan jouw deur ook gepasseerd zonder aan te kloppen.  Tenzij je opgevoed bent door de apen lijkt me dit soort uitdrukkingen eerder op zijn plaats in de rosse buurt dan op een deftige blog (nota bene met een Miss België layout - weliswaar for the time being).
 
Dit soort scheldpartijen stellen we hier niet op prijs, het is hier het puberforum niet waar je naar hartelust je infantiele fantasieën kan botvieren en je gebrek aan intellectuele capaciteiten kan compenseren door op een beledigende manier met modder te gooien.
 
Of dacht je dat we dit achterlijke stukje proza van jouw grappig vonden ?  In dat geval ben je aan het verkeerde adres hoor, we dulden hier niet elke randdebiel met de intellectuele capaciteiten van een aangeschoten wrattenzwijn.
 
Je wordt dus vriendelijk verzocht op te rotten zoals uit de titel van mijn blog ten overvloede duidelijk zou moeten zijn.

18:45 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

excuseer als jij niets beter hebt te doen dan ons bloggers af te breken geef ik je de goede raad zelf op te rotten. Dat zit zo een beetje in jouw context of niet soms. Wie heeft jou trouwens opgevoed?

Gepost door: marijke | 05-12-03

groepssex, zonder de bomma De uitroeiingstips werken écht!
Ziehier het verslag van de generale repititie : op Tenerife vond ik 4 drakenbloedbomen, die nét iets te ver uit elkaar stonden. Mijn buurman was vroeger pater, maar is uitgetreden en heeft zich toegelegd op het fokken van wolven. De business is niet echt florrisant, dus het was niet moeilijk ze in uitgehongerde versie te verkrijgen.
De kalkoenen heb ik bij verrassing gepakt, zij dachten pas in het verweer te moeten gaan eind deze maand.
Kerosine? Een makkie! Mijn broer sluit nooit zijn F 16 als hij achteloos parkeert hier op de oprit.
Hoofdactrice van de seance?... DE BOMMA!!! Zij was, zoals men dat noemt, LAAIEND enthousiast.
Het recept is dus toepasbaar. Ik stel voor er een groepsgebeuren van te maken : alles wat overtollig over onze beeldbuis huppelt, schuifelt en plopt moet eraan!
Nu als we dat gezellig groepje samengebracht hebben, zijn er misschien andere zaken die we eerst moeten... ik bedoel, met het oog op het nageslacht...ik bedoel, een eitje van Teletubbie en een zaadje van Plop...
Maar dit idee moet ik nog uitwerken.

Gepost door: maniak | 06-12-03

de drol van onze Fikkie Ook die ongeschoren super pedofiel in zijne rooie frak vannacht op bezoek gehad?
Bij mij thuis heeft hij het lef gehad iets te droppen in mijn naaldhakjes.
Ik had nochthans mijn chirobotinnen klaar gezet, kwestie van de klerelijer wat meer ruimte aan te bieden om zijn ding te doen.
Daar ik gisteren met mijn pumps door een drol van onze Fikkie gebaggerd ben, roken mijn guimauves naar ... u weet wel. Dit camoufleerde echter wonderwel de wilde frisheid van mijn voetschimmels.
Maar toch.
Als ik de goedheilig man tegenkom vandaag, prop ik zijn mijter in zijn mond, snoer ik zijn strot toe met zijn kinhaar en steek ik zijn staf ergens waar het niet voor gemaakt is, maar wat hij zich nog lang zal heugen.
Hij komt wel van Spanje, maar afvoeren naar Tenerife zou ik zeggen.
Hij is gewaarschuwd!

Gepost door: maniak | 06-12-03

lieve Marijke Lieve Marijke,
Je stelt niet de juiste vraag : het gaat er niet over WIE Kankerlijer opgevoed heeft, maar wel OF hij opgevoed is.
My opinion : (gelukkig) niet.

Gepost door: maniak | 06-12-03

sympa Beste maniak,

Stop aub, stop ! Straks ga ik u nog sympa vinden en dat soort smerige gevoelens ben ik nu al jaren aan het onderdrukken.

"moeiteloos", dat woord moest nog ergens in de vorige zin staan, maar ik ben vergeten waar. Die alzheimer ook hè, een mens zou ...

hé, wat doe ik hier ?

Gepost door: kankerlijer | 06-12-03

snik KANKERLIJER!!!
Een goordere manier bestaat er niet om mij te vragen op te rotten!
En dat terwijl de etterbuil nog maar pas gebarsten is, terwijl er nog boekdelen frustaties naar boven borrelen uit mijn gehavende ziel...
Maar het is jouw blog nietwaar, dus ik verdwijn even in de coulissen.
Als (voorlopige) uitsmijter nog dit : er moet ergens een kut-kinderprogramma zijn op de buis - Whizzy en Whoopy heten die etterbuilen - waarbij in het decor soms een reuze tube lijm ligt met het opschrift 'PASTUK'. Als je het leest op de manier waarop Mohammed zijn Koran leest, besef je dat er nog hoop is voor de mensheid!
Keep up the good work, Kankerlijer, en... en... en ik ben hier pekelteefsgewijs wég voor het puisterige 'sympa' ook mij ontglipt!

Gepost door: maniak | 07-12-03

LEUVE -----------K. Ankelijer-------------------------------------------------------
Beste maniak,

Stop aub, stop ! Straks ga ik u nog sympa vinden en dat soort smerige gevoelens ben ik nu al jaren aan het onderdrukken.

"moeiteloos", dat woord moest nog ergens in de vorige zin staan, maar ik ben vergeten waar. Die alzheimer ook hè, een mens zou ...
----------------------------------------------------------------------------------

-----maniak---------------------------------------------------------------------
Keep up the good work, Kankerlijer, en... en... en ik ben hier pekelteefsgewijs wég voor het puisterige 'sympa' ook mij ontglipt!
-----------------------------------------------------------------------------------
Is this love?????? I think it is!
Jullie kunnen misschien samen een homoblogje beginnen :-)
Of een ik tuf je een dikke rochel in je bek als jij mij er ene erin fleemt blog!
Of ik heb gn last meer van de zwaartekrachtblog want ik ben de beste en kijk neer op iedereen, ik wil dat eigenlijk niet, maar ik heb een minderwaardigheidscomplex. Door mijn enige pluspunt, taalvaardigheid, extra te accentueren probeer ik zo dat complex te verbergen, snik, snik, ik heb hulp nodig...

Gepost door: Roosje | 09-12-03

De commentaren zijn gesloten.