06-12-03

Opvoeding ?

Marijke schrijft :
 

excuseer

als jij niets beter hebt te doen dan ons bloggers af te breken geef ik je de goede raad zelf op te rotten. Dat zit zo een beetje in jouw context of niet soms. Wie heeft jou trouwens opgevoed?


Liefste Marijke,
 
Hoe, in godsnaam hoe, haal je het in je hoofd om hier te reageren ?  Het staat nochtans duidelijk bovenaan deze pagina, als je niet wil afgezeikt worden, dan hou je best je klep toe. Waarschijnlijk ben je eerder klein van gestalte want toen god het verstand uitdeelde heeft hij je klaarblijkelijk glansrijk over het hoofd gezien.
 
Als ik commentaar wil geven op al die zielepoten die de hele wereld zonodig deelachtig moeten maken in hun oeverloos banale leven, dan doe ik dat toch gewoon, je sprankelend originele opmerkingen ten spijt.
 
En wat die opvoeding betreft, ik kan het ook niet helpen dat de randdebielen van deze planeet zonodig mijn blog moeten komen bevuilen met hun scabreuze berichtjes.
 
Mag ik je dus, geheel in de traditie van deze blog, ferm doch beleefd vragen eens flink op te rotten ?

21:46 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

als je de voorwaarde van de blog nog niet goed gelezen hebt zal ik je deze zeer vriendelijk even punt voor punt opschrijven.Als blogger verbindt u zich ertoe om geen blog te creeëren of inhoud te publiceren van beledigende,denigrerende,bedreigende,obscene, vulgaire,smadelijke,onbetamelijke,lasterlijke of onterende aard tegenover wie dan ook. jou blog houdt zich niet aan de gedragscode.

Gepost door: marijke | 08-12-03

De commentaren zijn gesloten.