16-12-03

Blogje in het kijkertje

In onze positieve discriminatie rubriek "Blogje in het kijkertje" vandaag een blogje met vakantieverhaaltjes.  http://vakantieverhalen.skynetblogs.be/
 
Na twee weken staat er nog steeds maar één verhaaltje op want om vakantieverhalen te hebben moet je op vakantie gaan natuurlijk.
 

Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...amai mijne frak

Na een uitgeputte vlucht komen we eindelijk aan in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Na twee dagen te zonnen, zwenmmen enz. besluiten we een tour te doen door het binnenland. Dat viel goed mee TOT we in de verte een grote rookpluim zien. Opeens viel het mij op dat het begon te stinken ik kijk  nog eens en we blijken recht naar de rookpluim te rijden.
Als we bij de de toen al tot een gigantische uitgegroeide rookpluim toekwamen zeiden ze dat we moeten stoppen. iedereen was in paniek en zei dat we achteruit moesten. en dat deed de grote vrachtwagen voor ons ook maar wij niet. Onze chauffeur sprong al uit zijn kabine. Iedereen riep: STOP!!! STOP!!!. Gelukkig stopte de vrachtwagen  op tijd maar ik verzeker u het het was op het nippertje. Ik was al wegedoken natuurlijk, ik kan u verzekeren het is angstaanjagend.


 
Inderdaad, amai mijne frak, wat een spannend verhaaltje op dat blogje.  In zo'n geval kan je maar beter wegedoken doen, het is me wat met die nippertjes. Ik zou zo zeggen, ga er maar rap naar toe want ik heb niets liever dan dat jullie hier allemaal eens flink oprotten !
 

16:18 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |

Commentaren

wie? angstaanjagend? die vrachtwagenchauffeur of de vrachtwagen die afkwam? En wie is nippertje? Ik heb die naam ooit gehoord.
Gedurende mijn lichtzwarte periode in het ziekenhuis voor hoogbekwaam gestoorde intelligente lichtverteerbare superwezens heb ik ooit de eer gehad nippertje te ontmoeten. Kort na dit geweldig spannend moment heb ik het genoegen gehad zijn broer te ontmoeten, Foetsjie. Niet normaal gewoon.

Gepost door: Jacky | 16-12-03

wablief?! ...'een uitgeputte vlucht'...zal waarschijnlijk heel uitputtend geweest zijn.

...'ik was al wegedoken'...is het meervoud van 'wegedok'; joost mag weten wat het betekent.

Gepost door: maniak | 16-12-03

Paniek ! Er wordt hier tegenwoordig angstvallig weinig gescholden, zo is er ook geen lol meer aan.

Gepost door: K. Ankerlijer | 18-12-03

Denk Ik denk dat het aan de layout ligt.

Gepost door: K. ankerlijer | 18-12-03

wa jong? wa jong, lelijke achterlijke kutzak?

Gepost door: eddie | 18-12-03

Marly Sedert die mislukte oelewapperende halvezolen uit Brussel met die brandende torens bezig zijn, ben ik op zoek naar een gasmasker.
Ik heb dus wel wat beters te doen dan te schelden op jullie, afgelebberde computergestoorde kankermongolen!
Gemanipuleerde schimmels!
Lintwormjagende minkukels!
Hysterische kloonschapen!

Gepost door: maniak | 18-12-03

HEEL GROF!!! STOUTERIKKEN!!!!!

Gepost door: eddie | 18-12-03

ééntje nog... met een slablaadje gegarneerde onfrisse cyclopische computerteletubbies!

Gepost door: maniak | 18-12-03

de voornaam van meneer Ankerlijer, begint met K, en dan? Kenny :-)

Gepost door: eddie | 18-12-03

misschien wel? Krank Ankerlijer :-) Zijn we allemaal mee???? Good-one, puntjes voor eddie!!!

Gepost door: eddie | 18-12-03

Een Een

Gepost door: Een | 18-12-03

Twee Twee

Gepost door: Twee | 18-12-03

Drie Drie

Gepost door: Drie | 18-12-03

Vijf Vijf

Gepost door: Vijf | 18-12-03

Fuck Hell and Devil !!!

De 'Vier' vergeten ...

Waarschijnlijk ben ik te moe na een nacht slecht te hebben geslapen op een kussen vol konthaar.

Gepost door: Shit | 18-12-03

Hooggeachte Shit, Als je de moeite zou gedaan hebben de kronieken GRONDIG te lezen, dan zou het tot de puddingvormige massa die zich in je hoofd bevindt ( ook 'hersenen' genoemd ) doorgedrongen zijn dat de konthaarkussens zich momenteel in Noord-Afrika bevinden. De spekpater is ermee onderweg naar Biafra; ik heb daarnet vernomen in de betere intellectuele kringen waarin ik me doorgaans beweeg, dat hij in Zagora de afslag naar Biafra gemist heeft, zodat hij nu op Timboektoe afstevent - dit overigens geheel terzijde.
Dus, geachte Shit, beweren dat je puddingvormige massa de nacht doorbracht op een kussen vol konthaar, is bullshit! Je maakt ons iets wijs!!!
Ploertige holhoofdige oorworm!
Uit de gaskamer ontsnapte plofkip!
Waggelende diepzeekomkommer!

Gepost door: maniak | 18-12-03

4 ...en wat denk jij overigens wel?! Dat wij debielen zijn?! Zo van : 'oh, de vier vergeten'... Awel, ge krijgt ze op uw smoelwerk : hier zie : 4! Of nog : 4! 4! 4! Vier!!! VIER verdorie, VIER!!!
Kaalgeschraapte kinkel!
Afgepelde ouwe stoepsnol!
Impotent mormel!
Alsof ons IQ niet hoog genoeg is om op te merken dat je de 6 vergeten bent!!! Ja, daar verschiet je van hé, de 6!!! Zes, zes, ZES!!!
Bezopen rioolpinguin!

Gepost door: maniak | 18-12-03

ah das al veel beter je leert het nog. Dat is al stukken beter. Proficiat. Enne over dat trouwen gesproken. Als je nog 100 jaar zo blijft voortdoen dan graag.

Gepost door: marijke | 18-12-03

achter de komma... Hallo,
Wat een leuk blogje zeg! Jullie zijn wel heel creatief bezig.
Ik doceer wiskunde is het lager middelbaar, en nu ik jullie meningsverschilletje over 1,2,3 enz... lees, wil ik even een opmerking maken. Maniak heeft echt wel gelijk hoor, Shit; het is echt wel 1,2,3,4,5...en jawel 6!
Maniakje is echter ook niet volledig, want je hebt ook nog 1,1 - 1,2 - 1,3 en nog een hoop andere leuke getalletjes... je hebt er geen idee van!...
Sorry, jongens en meisjes, nu moet ik dringend weg; ik moet het konthaar van mijn ventje gaan kammen.
Lieve groetjes!!

Gepost door: marie-christine | 18-12-03

Marijke! Trutsel!
Waar kom jij vandaan?!

Gepost door: maniak | 18-12-03

Blub ? Ik weet hier dus niet meer wie wie is. Een éénduidige identificatie is niet meer mogelijk. Maar het is me wel duidelijk al dat alle ontsporingen in de menselijke evolutie hier aanwezig zijn.

Trouwens, als Marijke echt Marijke is, dan moet ik dat wel weten gedomme. Ik heb de hele receptie alleen moeten afzuipen.

Als u allen een tijdje niets meer van me hoort, dan is dat omdat ik met mijn riot gun op zoek ben naar Roosje, om het pokkewijf naar het tering hiernamaals te zenden, maar dit geheel terzijde.

Gepost door: K. Ankerlijer | 19-12-03

meen je dat nu echt? Meen je dat nu echt? Ik, een pokkewijf? Heb die al lang gehad hoor!
Ik vind het straf dat er zo'n platvloerse woorden van je tong afrollen!
Ik ben trouwens ook juist aan de rooie klats vuile agrarische penis!

Gepost door: Roosje | 19-12-03

Beste Kankerlijer, Ik deel met u het gevoel van verwarring.
In de betere intellectuele kringen waarin ik me doorgaans beweeg, wordt het fenomeen dat zich op deze blog afspeelt, betiteld als 'dissociatieve vorm van hysterische neurose'; in de wandelgangen 'meervoudige persoonlijkheidsstoornis' genoemd.
Ik kan u direct geruststellen : de patiënt is ongevaarlijk.
Mijn collega's uit de hoger vermelde kringen, hebben een ernstige professionele uitleg gegeven, maar het stelt gerust nietwaar, als je opmerkt dat elk discours luchtig beëindigd wordt met zinsneden als : 'Roosje/Eddie...Eddie/Roosje...klein pietje...' etc. etc.
Afin, u verstaat de teneur van de verhalen alhier; wij raden u dan ook aan de riotgun op stal te laten, maar misschien eens te proberen hem/haar te strikken met een tweede rangs beduimeld sexblad en een plopkoek, dat zou ruimschoots moeten volstaan.
Steeds tot verder deskundig advies bereid,
Uw nederige dienaar,

Gepost door: maniak | 19-12-03

Dag jongens en meisjes allemaal, Nu ik klaar ben met het konthaarkammen van mijn ventje, wil ik jullie verder inleiden in de leuke cijfertjes, zowel voor als nà de komma.
Die komma op zich, da's ook een leukerd, je denkt : die begint zo lekker onschuldig rond, zo bolvormig als het ware, onschuldig als een kinderpoepeke, maar daarna gaat ze vol venijn naar beneden, naar de onmetelijke zwarte diepten van onze geest, en ze eindigt op een geile, scherpe punt, zo gaaf, zo prikkelend, zo... hijg...belovend...kwijl...zo...mannelijk...ooohhh,aaahhh... Eddie, oh nee, oh ja, nu, kom, nu...NUU AAAaaahhh....gorgel gorgel...

Gepost door: marie-christine | 19-12-03

NUU AAAaaahhh Ik heb in Google 'NUU AAAaaahhh' ingetikt en nu kom ik op het blogje van mijn wiskundelerares terecht!!
Wat zij allemaal vertelt over die komma en zo, dat versta ik niet helemaal, dat is veel te geleerd voor mij.
Maar ik moet dat eens vragen aan mijn papa Eddie, want op het laatste ouderkontakt was pappa samen met mijn lerares nog iets aan het bespreken achter gesloten deuren en toen zei mijn papa ook : komma, komma, KOMMAAA!!! ; maar wel zo heel raar zei hij dat, precies dat hij een beetje lucht tekort kwam,zo.
Ik heb hem daarna nog gevraagd of alles goed was, maar ik kreeg een safflet rond mijn oren!
...Wat zou dat toch zijn met die komma???...

Gepost door: mieke | 19-12-03

aktie!!! In de betere intellectuele en gegoede kringen waarin ik me beweeg, vergrijpen we ons jaarlijks aan de heilige kerstsfeer om een daad van liefde voor onze naaste te stellen.
Zo ook geschiedde afgelopen weekend.
We hadden het nobele plan opgevat steunpakketten te maken voor de daklozen in onze samenleving.
Ieder pakket bevattend : een knus konthaarkussen, een uitgehongerde wolvenvacht en nog enkele snuisterijen om op de schouwmantel te plaatsen.
Elk lid van de hoger vermelde kring zou enkele pakjes bestellen.
Aldus geschiedde : ik dus dit weekend op pad met een adressenlijst van de mij toegewezen daklozen en een aantal pakketten.
Ik liep zo door de straten, 'Adeste Fidelis' neuriënd, toen mijn oog plots viel op een miezerig bengelend bundeltje aan de gevel.
De wraak van de bomma, recent tragisch omgekomen in Tenerife??!
Buurman zich dan toch opgeknoopt(zijn zaak is niet echt florissant)??!
...Neen, neen, driewerf neen, het betrof... een klimmende kerstman!
Jazeker, een kerstman-dummie, met muts en rugzak, bezig zo leek het, een gebouw te beklimmen.
Alras ontwaarde ik er nog een, en nog een, en...alvorens ik bij mijn eerste dakloze aanbelde, had ik er al 25 geteld.
Wanhopig klampen ze zich vast aan muren, hekken, dakgoten.
Ze zwiepen heen en weer in de genadeloze wind, en kunnen, als ze geluk hebben, nog net één glimp ontwaren van de gezellige en knusse huiskamer van hun baasje.
Dames en Heren,
STOP dit getreiter!
STOP dit nutteloze leiden!
STEUN het kerstman-bevrijdingsfront!
Graag uw tips en ideeën voor AKTIE!
Dank voor uw welwillende aandacht.
Uw dienaar,

Gepost door: maniak | 23-12-03

De commentaren zijn gesloten.