29-12-03

This weblog is no more

(een kleine zoektocht op het internet heeft me geleerd dat dit monty python procédé intussen al ontelbare keren is toegepast, maar laat dit de pret niet drukken).
 
This weblog is closed.
 
Its not pinnin'! It's passed on! This blog is no more! It has ceased to be! It's expired and gone to meet his maker! It's a stiff! Bereft of life, it rests in peace! If skynet wouldn't leave it here, it would be pushing up the daisies! Its metabolic processes are now history! It's off the twig! It's kicked the bucket, it's shuffled off its mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin' choir invisible! This is an ex-blog."
 
Maar net zoals bij Jezus zal er een verijzenis plaatsvinden en iedereen zal verstomd staan ...
 
...en juichen bij deze nieuw geborene.  Geen naam wordt hier onthuld, maar gij zult mij herkennen aan de stijl en aan de woorden en bij grote scharen zal er gejubel van vreugde te horen zijn, behalve bij Marijke, want daar zal tandengeknars te vernemen zijn.

10:14 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-12-03

Blogje in het kijkertje

In onze positieve discriminatie rubriek "Blogje in het kijkertje" vandaag een blogje met vakantieverhaaltjes.  http://vakantieverhalen.skynetblogs.be/
 
Na twee weken staat er nog steeds maar één verhaaltje op want om vakantieverhalen te hebben moet je op vakantie gaan natuurlijk.
 

Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...amai mijne frak

Na een uitgeputte vlucht komen we eindelijk aan in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Na twee dagen te zonnen, zwenmmen enz. besluiten we een tour te doen door het binnenland. Dat viel goed mee TOT we in de verte een grote rookpluim zien. Opeens viel het mij op dat het begon te stinken ik kijk  nog eens en we blijken recht naar de rookpluim te rijden.
Als we bij de de toen al tot een gigantische uitgegroeide rookpluim toekwamen zeiden ze dat we moeten stoppen. iedereen was in paniek en zei dat we achteruit moesten. en dat deed de grote vrachtwagen voor ons ook maar wij niet. Onze chauffeur sprong al uit zijn kabine. Iedereen riep: STOP!!! STOP!!!. Gelukkig stopte de vrachtwagen  op tijd maar ik verzeker u het het was op het nippertje. Ik was al wegedoken natuurlijk, ik kan u verzekeren het is angstaanjagend.


 
Inderdaad, amai mijne frak, wat een spannend verhaaltje op dat blogje.  In zo'n geval kan je maar beter wegedoken doen, het is me wat met die nippertjes. Ik zou zo zeggen, ga er maar rap naar toe want ik heb niets liever dan dat jullie hier allemaal eens flink oprotten !
 

16:18 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |

12-12-03

Genoeg geleuterd

Genoeg geleuterd in de reacties !  Het wordt verdomme hoog tijd om een nieuw berichtje te posten op mijn blogje want anders lijktje het wel of er niets meer van komtje.
 
Omdat het hier mega-saai begint te worden en om Marijke duidelijk te maken dat ik helemaal zo'n slechte inborst niet heb, ga ik nu eens wat reclame maken voor een ander blogje.
 
Bij mijn uitgebreide zwerftochten op het internet kwam ik hier terecht : http://benny-anita.skynetblogs.be/
 
Om jullie alvast warm te maken hier even het laatste berichtje tonen, let hierbij vooral op de originele openingszin, maar ook de rest van het bericht mag er zijn :

Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Vrijdag.
Het is vrijdag vandaag, dat wil zeggen dat het weekend voor de deur staat. Straks gaan we boodschappen doen voor het weekend en may-be een dvd gaan huren om vanavond te bekijken, want het is weer triestig op tv, ze laten alsmaar filmen opnieuw en opnieuw tonen, dat wil zeggen dat je vanavond soms een film kan zien die ze maandag al laten zien hebben of verleden week gezien hebben op een andere zender. Voor de rest is het kalm vandaag, Yanick doet een dutje nu, Anita is in recup dat betekend dat ze ook thuis is, dus bijna niets anders dan goed nieuws vandaag.

Ik stel dus voor dat jullie het blogje van benny en anita maar eens gaan bezoeken en dus maar eens beginnen flink op te rotten.

14:14 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (44) |  Facebook |

08-12-03

Twee reacties voor de prijs van één

Hoe het allemaal begon.  Eerst waren er enkele uitroeiingstips van ondergetekende K. Ankerlijer :
 

Plop uitroeien

De uiteinden van zijn lichaam met een touw vastknopen aan vier bomen die op de goede afstand van mekaar staan (net te ver dus). Vervolgens opvullen met enkele kalkoenen. Daarna een stel uitgehongerde wolven in een kooi zetten. De wolven drenken in kerosine. Een zacht smeulend kampvuurtje aanleggen onder Plop. De wolven loslaten.

Het eindresultaat, Plop à la wolf verderen roosteren op de barbecue. Serveren met provençaalse saus, olijven en een flinke scheut whisky.

Samson en Gert desgewenst dezelfde behandeling geven.


 
Daarop schreef maniak:
 
De uitroeiingstips werken écht!
Ziehier het verslag van de generale repititie : op Tenerife vond ik 4 drakenbloedbomen, die nét iets te ver uit elkaar stonden. Mijn buurman was vroeger pater, maar is uitgetreden en heeft zich toegelegd op het fokken van wolven. De business is niet echt florrisant, dus het was niet moeilijk ze in uitgehongerde versie te verkrijgen.
De kalkoenen heb ik bij verrassing gepakt, zij dachten pas in het verweer te moeten gaan eind deze maand.
Kerosine? Een makkie! Mijn broer sluit nooit zijn F 16 als hij achteloos parkeert hier op de oprit.
Hoofdactrice van de seance?... DE BOMMA!!! Zij was, zoals men dat noemt, LAAIEND enthousiast.
Het recept is dus toepasbaar. Ik stel voor er een groepsgebeuren van te maken : alles wat overtollig over onze beeldbuis huppelt, schuifelt en plopt moet eraan!
Nu als we dat gezellig groepje samengebracht hebben, zijn er misschien andere zaken die we eerst moeten... ik bedoel, met het oog op het nageslacht...ik bedoel, een eitje van Teletubbie en een zaadje van Plop...
Maar dit idee moet ik nog uitwerken.

En maniak schreef nogmaals (geheel naast de kwestie, maar dat zijn we van hem intussen gewend) :
 
Ook die ongeschoren super pedofiel in zijne rooie frak vannacht op bezoek gehad?
Bij mij thuis heeft hij het lef gehad iets te droppen in mijn naaldhakjes.
Ik had nochthans mijn chirobotinnen klaar gezet, kwestie van de klerelijer wat meer ruimte aan te bieden om zijn ding te doen.
Daar ik gisteren met mijn pumps door een drol van onze Fikkie gebaggerd ben, roken mijn guimauves naar ... u weet wel. Dit camoufleerde echter wonderwel de wilde frisheid van mijn voetschimmels.
Maar toch.
Als ik de goedheilig man tegenkom vandaag, prop ik zijn mijter in zijn mond, snoer ik zijn strot toe met zijn kinhaar en steek ik zijn staf ergens waar het niet voor gemaakt is, maar wat hij zich nog lang zal heugen.
Hij komt wel van Spanje, maar afvoeren naar Tenerife zou ik zeggen.
Hij is gewaarschuwd!

Deze boeiende artikelen staan hier omdat het een ongelofelijks besparing op mijn tijd is als andere mensen het vuile werk opknappen.
 
Als alle onverlaten mij nu met rust willen laten, ik moet dringend eens gaan kijken of er nergens een viaduct is afgebrand.  En de rest zou ik ook willen verzoeken om maar eens flink op te rotten.

13:57 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (45) |  Facebook |

Marijke schrijft : als je de voorwaarde van de blog nog

Marijke schrijft :
 

als je de voorwaarde van de blog nog niet goed gelezen hebt
zal ik je deze zeer vriendelijk even punt voor punt opschrijven.Als blogger verbindt u zich ertoe om geen blog te creeëren of inhoud te publiceren van beledigende,denigrerende,bedreigende,obscene, vulgaire,smadelijke,onbetamelijke,lasterlijke of onterende aard tegenover wie dan ook. jou blog houdt zich niet aan de gedragscode.
marijke

 
 
Marijke, lieve schat,
 
Het is "jouw blog", maar soit.
 
Heb je trouwens al eens gekeken onder welke categorie ik deze blog heb ingedeeld ?  Neen ?  Dat dacht ik al.
 
Maar toch, bedankt voor je drukdoenerij, anders was de lol er voor mij allang vanaf geweest natuurlijk.
 

08:33 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-12-03

Opvoeding ?

Marijke schrijft :
 

excuseer

als jij niets beter hebt te doen dan ons bloggers af te breken geef ik je de goede raad zelf op te rotten. Dat zit zo een beetje in jouw context of niet soms. Wie heeft jou trouwens opgevoed?


Liefste Marijke,
 
Hoe, in godsnaam hoe, haal je het in je hoofd om hier te reageren ?  Het staat nochtans duidelijk bovenaan deze pagina, als je niet wil afgezeikt worden, dan hou je best je klep toe. Waarschijnlijk ben je eerder klein van gestalte want toen god het verstand uitdeelde heeft hij je klaarblijkelijk glansrijk over het hoofd gezien.
 
Als ik commentaar wil geven op al die zielepoten die de hele wereld zonodig deelachtig moeten maken in hun oeverloos banale leven, dan doe ik dat toch gewoon, je sprankelend originele opmerkingen ten spijt.
 
En wat die opvoeding betreft, ik kan het ook niet helpen dat de randdebielen van deze planeet zonodig mijn blog moeten komen bevuilen met hun scabreuze berichtjes.
 
Mag ik je dus, geheel in de traditie van deze blog, ferm doch beleefd vragen eens flink op te rotten ?

21:46 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-12-03

Oprotten !

Roosje schrijft :
 

Luister eens goed hier vieze vettige teringsmurf, ik vergelijk jou met die gele slijm achter in je keel als je de avond ervoor flink hebt liggen te zuipen.
Wie ben jij om mijn intiemste geheimen nog wel zo maar publiekelijk te verspreiden? Kankerlijende schijtende kabouter keutel in de broek ja!
Stomme boer! Vies kut! Ouwe hoer! Vuil teef! Achterlijke stinkhaas!
 
Roosje
 
Beste Roosje,
 
Wat voor een vuilbekkerij is me dat ?  De beschaving is aan jouw deur ook gepasseerd zonder aan te kloppen.  Tenzij je opgevoed bent door de apen lijkt me dit soort uitdrukkingen eerder op zijn plaats in de rosse buurt dan op een deftige blog (nota bene met een Miss België layout - weliswaar for the time being).
 
Dit soort scheldpartijen stellen we hier niet op prijs, het is hier het puberforum niet waar je naar hartelust je infantiele fantasieën kan botvieren en je gebrek aan intellectuele capaciteiten kan compenseren door op een beledigende manier met modder te gooien.
 
Of dacht je dat we dit achterlijke stukje proza van jouw grappig vonden ?  In dat geval ben je aan het verkeerde adres hoor, we dulden hier niet elke randdebiel met de intellectuele capaciteiten van een aangeschoten wrattenzwijn.
 
Je wordt dus vriendelijk verzocht op te rotten zoals uit de titel van mijn blog ten overvloede duidelijk zou moeten zijn.

18:45 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Vilein

"Indien een Skynet Blog zich volgens u niet aan onze gedragscode houdt, laat ons iets weten!"

Waarom moet die boodschap speciaal onder mijn reactie box staan ? Is er soms iets mis mee ? Is het weer niet goed ? Wordt mijn woordenschat soms als onzedig, vies, ploertig, scabreus, obsceen, schunnig, vunzig, oneerbaar, boosaardig, krengerig, kwaadwillig, laaghartig, snood, ploertig schofterig of malicieus beschouwd ?

Ja ? OK, dan is het goed.

14:57 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Godverdomme, godverdomme

Godverdomme, godverdomme, godverdomme.
 
Heb ik uren zitten zwoegen, de hele nacht door om het design aan te passen en er iets heel origineels en nieuws van te maken.
 
Is het af en plaats ik het tot mijn grote tevredenheid online en wat blijkt ?  Skynet heeft zo'n design al en het ziet er krèk hetzelfde uit als wat ik ontwikkeld heb.  Hoe is het toch maar mogelijk ?
 
Duizend spekzwoerdbekken en teringsmurfen nog aan toe.
 
Kent u dat niet een teringsmurf ?  Er zat er laatst één onder het linkervoorwiel van mijn auto. Een kleffe rotzooi dat zoiets geeft, niet te zeggen gewoon.

08:32 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Roosjes spekzwoerdvet

(stukje in bold is van "maniak")
 
Roosje keek door het raam. Waar bleef haar vent toch ? Ze had zich al van boven tot onder ingesmeerd met spekzwoerdvet, want dat had hij graag. Ze besloot het fornuis aan te zetten. Helaas was het gasvuur toevallig net die dag defect en het hele huis ontplofte. Het spekzwoerdvet vatte vlam en Roosje liep als een brandende toorts door de tuin. Gelukkig belandde ze in het zwembad van de buurman waar ze helaas in verdronk.

Als geluk bij een ongeluk bleef haar konthaar intact. Het werd dan ook afgemaaid en er werden nog ettelijke kussens mee gevuld.
 
...Niemand had eraan gedacht, het konthaar na te kijken, neen, het werd achteloos in de klaarliggende kussenslopen gepropt. De spekpater stond al klaar om al die Roosje's Konthaar Kussens (=RKK's) in zijn camion te laden en te transporteren naar het noodlijdende Biafra. MAAR!!! Er waren miniscule deeltjes Roosje aan de kontharen blijven kleven, enkele moleculen per konthaar slechts... Nu is het algemeen geweten dat enkele menselijke moleculen, klevend aan een konthaar, door spekzwoerdvet gekatalyseerd worden, ze gaan groeien...en groeien....en jawel, aan ieder konthaar vormde zich een Roosje-kloon - dit allemaal in de camion van een nietsvermoedende spekpater, die luid Dana Winner fluitend zich camions-gewijs een weg baande door de Sahara, op weg naar Biafra... Daar er ginds een vreselijk tekort is aan calorieën, bleven die Roosje-klonen in de RKK's op hun honger zitten, en als gevolg daarvan ontieglijk klein, met hun iele vingertjes gepropt in hun iele oortjes om zich te beschermen tegen de spekpatersfluit...

Intussen kwam de vent van Roosje - na een lange dag werkzaam te zijn geweest - huiswaarts.  Hij had de secretaresse twee maal een beurt moeten geven, een heel karwei, want het mens was nogal moeilijk proper te krijgen. Hij vroeg zich ook af waarom hij haar altijd in bad moest stoppen, het leek wel alsof ze hem viseerden.  In gedachten verzonken liep hij met een smak tegen de openstaande deur wat hem vreselijk kwaad maakte, normaal liep het tegen de gesloten deur aan. Net toen hij zich voornam om Roosje konthaarsgewijs in de kelder te smijten, bemerkte hij de brandplekken op de deur. Onmiddellijk begreep hij wat er aan de hand was, Roosje had hem bedrongen met de buurvrouw, de slet. Woedend ging hij naar de slaapkamer waar hij een ongelofelijke wanorde aantrof. Blijkbaar was er een dief langs geweest in huis. Omdat het aantal verhaallijnen nu toch wel verwarrend groot werd, besloot de vent van Roosje te gaan slapen.

08:11 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-12-03

Kots

Kotsmisselijk wordt ik van die stomme reacties van die achterlijke bezoekers.
 
Kan er iemand die vermaledijde spekzwoerdbekken de strot afsnijden of zoiets ?  Ik heb mijn riot gun vandaag vergeten.
 
Alvast bedankt.

15:56 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Derde bericht

Alhoewel het lijkt alsof "Test" de titel is van het tweede bericht, kan ik jullie verzekeren dat het de titel is van het eerste bericht.  Gelukkig laat de titel van het derde bericht qua duidelijkheid niets te wensen over.

12:18 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Test

Dat was de titel van het eerste bericht.  Een boeiende titel die tot nadenken aanzet, laat dat duidelijk wezen.

12:08 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Dit is het eerste bericht. Zo'n stomme boodschap lees je va

Dit is het eerste bericht.
 
Zo'n stomme boodschap lees je vaak op blogs als eerste bericht.  Het doel in mijn leven : al deze mensen belachelijk maken.
 
En dan mijn eerste bericht :
 
Dit is het eerste bericht.
 
Verder wens ik nog alle bloggertjes het beste toe en dat ze nog veel mogen bloggen en vertellen over hun leven en hun gevoelens en liefde en hoop ...
 
...excuseer, me ik moest even kotsen, ben straks weer terug, de WC loopt nu namelijk over.

11:52 Gepost door K. Ankerlijer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |